5 λόγοι για να πουλήσετε τα μηχανήματα σας σε έναν ιστότοπο με καταχώριση: Mascus

0

Ποια είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά σας όταν ψάχνετε να πουλήσετε μηχανήματα; Είναι να πουλήσετε το συντομότερο δυνατό, να πουλήσετε με ελάχιστη ταλαιπωρία ή να εξασφαλίσετε το καλύτερο αποτέλεσμα τιμής; Η Ritchie Bros. προσφέρει  διάφορα κανάλια πωλήσεων για διαφορετικές ανάγκες . Σήμερα, συνοψίζουμε τα πλεονεκτήματα της πώλησης μηχανημάτων μέσω της Mascus, του κορυφαίου ευρωπαϊκού διαδικτυακού ιστότοπου καταχώρισης.

Τι είναι ένας ιστότοπος καταχώρισης;

Η Mascus είναι ο κορυφαίος ιστότοπος καταχωρίσεων στην Ευρώπη για αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων βαρέων μηχανημάτων και φορτηγών. Είτε θέλετε να πουλήσετε κατασκευαστικά ή γεωργικά μηχανήματα, μεταφορά ή χειρισμό υλικών, δασοκομία ή επίγεια φροντίδα, μια πλατφόρμα καταχώρισης όπως η Mascus είναι το ιδανικό μέρος εάν θέλετε να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πιθανούς αγοραστές ( Διασκεδαστικό γεγονός : Πάνω από 100.000 αγοραστές αναζητούν η επόμενη μηχανή τους στη Mascus κάθε μέρα).

Πώς λειτουργεί : Μπορείτε να επιλέξετε από μια μηνιαία ή σταθερή χρέωση ανά διαφήμιση και να ξεκινήσετε την καταχώριση! Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να συμπληρώσετε τα στοιχεία για τη διαφήμισή σας. Μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο του μηχανήματός σας απευθείας από το κινητό σας. Στη συνέχεια, οι αγοραστές θα επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας και μπορείτε να ηγηθείτε της διαπραγμάτευσης.

Όταν προτιμάτε να πουλάτε τον εξοπλισμό μόνοι σας, να γιατί ένας ιστότοπος καταχώρισης όπως η Mascus μπορεί να σας ταιριάζει:

1. Αποκτήστε έκθεση σε εκατομμύρια αγοραστές

Εδώ είναι ένα απλό γεγονός: Όσο περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τη διαφήμισή σας, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πουλήσετε. Στη Mascus, η μετοχή σας δημοσιεύεται σε 37 γλώσσες και είναι ορατή σε 3+ εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες. Επωφεληθείτε από την παγκόσμια παρουσία ενός καθιερωμένου ιστότοπου με χρηματιστήρια και προσελκύστε στο απόθεμά σας εκατομμύρια αγοραστές από όλο τον κόσμο!

2. Ανεβάστε εύκολα τα μηχανήματα σας

Παρουσιάστε το μηχάνημά σας σε μια λίστα υψηλής ποιότητας στη Mascus! Οι αγοραστές ενδιαφέρονται πάντα να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για το μηχάνημά σας. Συμπεριλάβετε, λοιπόν, τιμή, φωτογραφίες, βίντεο και όλες τις λεπτές λεπτομέρειες που κάνουν το περιουσιακό σας στοιχείο μοναδικό. Ωστόσο, εάν έχετε μεγάλο απόθεμα, η ομάδα Mascus μπορεί να ανεβάσει αυτόματα το απόθεμά σας με ενοποίηση δεδομένων. Έτσι ακριβώς.

3. Έχετε τον έλεγχο

Μερικές φορές, η αποκοπή του μεσάζοντα απλοποιεί τη διαδικασία επικοινωνίας. Καταχωρίζοντας τα προϊόντα σας στη Mascus, μπορείτε να ορίσετε την τιμή που προτιμάτε και, στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας απευθείας μέσω τηλεφώνου, email ή WhatsApp.

4. Παρακολουθήστε τα διαφημιστικά σας αποτελέσματα

Το φιλικό προς κινητά Σύστημα Διαχείρισης Αποθέματος θα διευκολύνει τη μεταφόρτωση και τη διαχείριση των αποθεμάτων σας, ενώ το εργαλείο στατιστικών Mascus θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε τα διαφημιστικά σας αποτελέσματα και να ανακαλύψετε πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των αποθεμάτων σας. Κατανοήστε τον αντίκτυπο των δαπανών μάρκετινγκ και μάθετε τι λειτουργεί καλύτερα για το απόθεμά σας.

5. Λάβετε βοήθεια εάν χρειάζεται

Όταν επιλέγετε να πουλήσετε τις μηχανές σας μέσω της Mascus , έχετε τον έλεγχο της διαδικασίας πώλησης. Ωστόσο, ένας αποκλειστικός διαχειριστής λογαριασμού Mascus είναι πάντα εκεί για να σας υποστηρίξει με οποιαδήποτε ζητήματα ή ερωτήσεις.

Αναρωτιέστε πώς μπορεί να λειτουργήσει η Mascus για εσάς;  Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες τώρα .

Χρειάζεται να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές;  Βρείτε όλα τα κανάλια πώλησης εδώ . Τελικά, δεν είναι μόνο η πώληση. πρόκειται για την πώληση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα:
FacebookTwitterLinkedIn

Αφήστε ένα σχόλιο