Βιομηχανική Έκθεση: Διεθνής και Εγχώρια ζήτηση για μεταχειρισμένο εξοπλισμό

0

Στοιχεία σχετικά με την ζήτηση από τις 10 χώρες με τον υψηλότερο αριθμό αγγελιών στη Mascus

Η Mascus είναι μια υπηρεσία καταχώρησης για βαριά χρησιμοποιημένο εξοπλισμό, με επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, 33 τοπικά γραφεία σε διάφορες χώρες και η πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμη σε 38 διαφορετικές γλώσσες. Ως εκ τούτου, η διεθνής προβολή, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ανεβάζοντας τις αγγελίες σας used equipment stock στην Mascus.

Μέρος της διεθνούς έκθεσης επιτυγχάνεται εξ ορισμού, καθώς τα βαριά είδη εξοπλισμού αντιμετωπίζονται από δυνητικούς αγοραστές από διάφορες χώρες μόλις τοποθετηθούν ηλεκτρονικά στην πολυγλωσσική πλατφόρμα μας. Ωστόσο, για να αυξήσουμε την ορατότητα, προσφέρουμε επίσης banner advertising υπηρεσίες στην Mascus, όπου οι πωλητές μπορούν να επιλέξουν να προωθήσουν την επιχείρησή τους σε διαφορετικές χώρες από εκείνες στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Για το σκοπό αυτό, εξετάσαμε τα δεδομένα μας για να μάθετε την προέλευση των αιτημάτων αγοράς που έλαβαν οι αντιπρόσωποι και οι διαφημιζόμενοι μέσω της Mascus κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο το 2019.

Περιορίσαμε τον σκοπό μας να αναλύσουμε την προέλευση της ζήτησης για τις 10 μεγαλύτερες χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό καταλόγων εξοπλισμού για κάθε μία από τις 6 κύριες βιομηχανίες που υπάρχουν στην construction, agriculture, transportation, material handling, forestry and groundscare.

Για κάθε μία από αυτές τις χώρες, μοιραζόμαστε τις 5 καλύτερες χώρες που στέλνουν αιτήματα αγοράς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ποσοστό που αντιπροσωπεύουν από τη συνολική ζήτηση για τη συγκεκριμένη χώρα.


Γεωργία – Ποιες χώρες προσπαθούν να αγοράσουν χρησιμοποιημένο γεωργικό εξοπλισμό από τις κορυφαίες αγορές μας;

Η Φινλανδία εμφανίζει την υψηλότερη τοπική ζήτηση για μεταχειρισμένο γεωργικό εξοπλισμό, λίγο περισσότερο από το ήμισυ της συνολικής ζήτησης. Για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Σουηδία, η τοπική ζήτηση αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τρίτο του συνολικού αριθμού αιτημάτων επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από την άλλη πλευρά, τα τοπικά αιτήματα για μεταχειρισμένο γεωργικό εξοπλισμό στην Πολωνία είναι χαμηλά και αντιπροσωπεύουν μόνο το 3% του συνολικού αριθμού αιτήσεων.

Όσον αφορά τη ζήτηση για μεταχειρισμένο εξοπλισμό κατασκευών, το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσιάζει τη μεγαλύτερη εγχώρια ζήτηση, ήτοι το 44% της συνολικής ζήτησης. Το αίτημα επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται επίσης στην πρώτη θέση όσον αφορά τη ζήτηση μεταχειρισμένων οικοδομικών μηχανημάτων στην Κίνα (18%), στις Κάτω Χώρες (15%) και στην Πολωνία (10%). Επίσης, εμφανίζουν σημαντικό ενδιαφέρον για εξοπλισμό προς πώληση στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία

Η εγχώρια ζήτηση είναι χαμηλή για κατασκευαστικές μηχανές προς πώληση στην Ολλανδία (10%) και στην Πολωνία (9%). Η Πολωνία δείχνει κάποιο ενδιαφέρον για την αγορά μεταχειρισμένων οικοδομικών μηχανημάτων προς πώληση στη Γερμανία (9% επί της συνολικής ζήτησης μεταχειρισμένου εξοπλισμού που βρίσκεται στη Γερμανία), της Δανίας (8%), της Γαλλίας (8%), του Ηνωμένου Βασιλείου (7%).

Στη Σουηδία, το ήμισυ της ζήτησης μεταχειρισμένου εξοπλισμού κατασκευής προέρχεται από τις σκανδιναβικές χώρες, με την τοπική ζήτηση να φθάνει το 33%, ακολουθούμενη από αιτήσεις αγοράς από τη Φινλανδία (7%), τη Νορβηγία (6%) και τη Δανία (4%).

Μεταφορές – Ποιες χώρες προσπαθούν να αγοράσουν μεταχειρισμένο μεταφορικό εξοπλισμό από τις κορυφαίες αγορές μας;

Όπως και στους τομείς της γεωργίας και των κατασκευών, η Σουηδία έχει ισχυρή τοπική ζήτηση και για μεταχειρισμένο μεταφορικό εξοπλισμό (30%), ακολουθούμενο από διεθνές ενδιαφέρον που προέρχεται από τη Γαλλία (9%) και την Ισπανία (5%).

Το ποσοστό της εγχώριας ζήτησης είναι το υψηλότερο στην Ισπανία (40%), ενώ η Ισπανία είναι επίσης η χώρα με τον υψηλότερο όγκο μεταφορικών καταλόγων στην Mascus.

Υπάρχει κατακερματισμένη διεθνής ζήτηση μεταχειρισμένου μεταφορικού εξοπλισμού προς πώληση στην Ολλανδία, από το Ηνωμένο Βασίλειο (13%), τη Γαλλία (8%), την Ισπανία (8%), τη Γερμανία (6%). Η εγχώρια ζήτηση ανέρχεται σε μόλις 7%.

Η Δημοκρατία της Τσεχίας είναι στην 5η θέση όσον αφορά μεταχειρισμένο μεταφορικό εξοπλισμό που παρατίθεται στην Mascus. Εκτός από την τοπική ζήτηση στο 29%, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης είναι τα εξής : Σλοβακία (13%), Ουγγαρία (7%), Πολωνία (7%).

Χειρισμός υλικών – Ποιες χώρες προσπαθούν να αγοράσουν μεταχειρισμένο εξοπλισμό χειρισμού υλικών από τις κορυφαίες αγορές μας;

Στον τομέα της διακίνησης υλικών, οι ακόλουθες χώρες λαμβάνουν υψηλή διεθνή ζήτηση για μεταχειρισμένο εξοπλισμό: Δανία, Γερμανία, Κάτω Χώρες.

Οι ΗΠΑ, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν έντονη τοπική ζήτηση, η οποία προσεγγίζει το ήμισυ της συνολικής ζήτησης ή και την υπερβαίνει, στην περίπτωση των ΗΠΑ (55%).

Ως ιδιαιτερότητα, το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει σημαντικές αιτήσεις αγοράς σε 8 από τις 10 χώρες με το μεγαλύτερο αριθμό υλικών χειρισμού που αναφέρονται στην Mascus, καθιστώντας τους έναν πολύ σημαντικό αγοραστή για τον ευρωπαϊκό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στον τομέα αυτό.

Επίσης βλέπουμε την πρόθεση αγορών ΗΠΑ για εξοπλισμό χειρισμού υλικών προς πώληση στη Γαλλία (14%), Πολωνία (12%), Γερμανία (8%), Φινλανδία (7%), Ολλανδία (6%), Σουηδία (5%).


Δασοκομία – Ποιες χώρες προσπαθούν να αγοράσουν χρησιμοποιημένο δασικό εξοπλισμό από τις κορυφαίες αγορές μας;

Παρατηρούμε ότι η Λιθουανία και η Εσθονία έχουν φτάσει στο χαμηλότερο σημείο 10 όσον αφορά τις αγγελίες στη Mascus στον τομέα της δασοκομίας. Παρόλο που η Λιθουανία δεν έχει ισχυρή τοπική ζήτηση για εξοπλισμό δασοκομίας , στέλνει αιτήσεις αγοράς για μηχανές δασοκομίας προς πώληση στις σκανδιναβικές χώρες και την Πολωνία.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι ΗΠΑ λαμβάνουν 50% ζήτηση από τους καταλόγους εξοπλισμού τους που χρησιμοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης υλικών από την Τουρκία.

Φροντίδα εδάφους – Ποιες χώρες προσπαθούν να αγοράσουν εξοπλισμό εδάφους από τις κορυφαίες αγορές μας;

Στον τομέα των συσκευών οικιακής χρήσης που χρησιμοποιούνται, οι ΗΠΑ ξεχωρίζουν με το υψηλότερο ποσοστό τοπικής ζήτησης που έχουμε δει μέχρι στιγμής: 61%. Ταυτόχρονα, αποστέλλουν επίσης διεθνή αιτήματα αγοράς στη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία (10% της αντίστοιχης συνολικής ζήτησης).

For more information, please contact: communication@mascus.com

Μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα:
FacebookTwitterLinkedIn
Έπιασε ξανά κορυφές η 30η AGROTICA.
153.623 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες της 30ης AGROTICA κατά τη διάρκεια του τετραημέρου 1-4 Φεβρουαρίου 2024, αριθμός αυξημένος κατά 34,9% έναντι του 2022....
Εκτύπωση Πρόσκλησης Agrotica 2024
Εκτύπωση Πρόσκλησης για AGROTICA 2024 Αγαπητοί μας πελάτες,
Η Mascus χορηγός επικοινωνίας στην 30η διεθνή έκθεση Agrotica Helexpo
Από τις 1-4 Φεβρουαρίου 2024 η 30η διεθνής έκθεση AGROTICA στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης HELEXPO
6η Διεθνής Έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 και 2η Διεθνής Έκθεση ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ 2024
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 5 ης έκθεσης ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί για το έτος 2024 η 6 η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024...
Ολοκλήρωση Έκθεσης ‘ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023’
Σε ενα υπέροχο περιβάλλον στους πρόποδες του Ολύμπου η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία!

Αφήστε ένα σχόλιο