Ολοκλήρωση Έκθεσης ‘ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023’

0

Σε ενα υπέροχο περιβάλλον στους πρόποδες του Ολύμπου η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία!

Η συγκινησή μας είναι μεγάλη αφού αναβιώσαμε μια πρότυπη διοργάνωση μετά απο 13 χρόνια στο Λιτόχωρο. Η σπουδιαότερη συνάντηση της βιομηχανίας των Κατασκευών ολοκληρώθηκε και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Η έκθεση συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα ονόματα της διεθνούς αγοράς στον τομέα των Λατομικών, Χωματουργικών, Εργοταξιακών, Δομικών Μηχανημάτων, λιπαντικών, ελαστικών και ανταλλακτικών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας τα μηχανήματα.

Test Drives– καμία περιγραφή δεν συγκρίνεται με την εμπειρία μιας δοκιμής.

Traction in Action– Οι καινοτομίες δεν σταμάτησαν στα Test Drives.

Η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ με την δυναμική της παρουσία δηλώνει την έμπρακτη υποστήριξη του κατασκευαστικού κλάδου αφού αφ ενός ενημερώνει για ότι νεότερο υπάρχει στούς εξοπλισμούς των μεταλλείων, ορυχείων, λατομείων και συναφών μηχανημάτων και ανταλλακτικών και αφ’ ετέρου προβάλλει την πρώτη ύλη που αποτελεί την βάση από την οποία ξεκινά η παραγωγή των προιόντων που σχετίζεται με την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής.

default

Ευχαριστούμε θερμά τους εκθέτες μας που μας τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους αυτήν την διοργάνωση, τους φορείς που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη διαδρομή αλλά και τους χιλιάδες ένθερμους επισκέπτες που καθημερινά μας κατέκλυαν με μηνύματα χαράς και προσμονής και ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά μας και ήρθαν απο όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης τον Δήμο Λιτοχώρου και το Λατομείο της Δ.Ε.Α.Δ.Ο., όπου σε συνεργασία μαζί τους δημιουργήσαμε τις υποδομές ώστε να απολάυσουμε αυτή την μοναδική διοργάνωση. 

Υποσχεσή μας είναι μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες ζωντανές παρουσιάσεις με διαδραστικότητα στην επόμενη διοργάνωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούνιο του 2025.

Τηλ.: 2130473299

www.latomio.gr

Μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα:
FacebookTwitterLinkedIn
6η Διεθνής Έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 και 2η Διεθνής Έκθεση ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ 2024
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 5 ης έκθεσης ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί για το έτος 2024 η 6 η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024...
Ολοκλήρωση Έκθεσης ‘ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023’
Σε ενα υπέροχο περιβάλλον στους πρόποδες του Ολύμπου η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία!
6 συμβουλές για τη λήψη υπέροχων βίντεο
Πώς μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα υπέροχο βίντεο της μηχανής σας για τη διαδικτυακή σας διαφήμιση, ώστε οι αγοραστές να ενδιαφέρονται για την προσφορά σας και να σταματήσουν να βλέπουν παρόμοια μηχανήματα; Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για τη λήψη ενός ωραίου βίντεο για τον μεταχειρισμένο βαρύ εξοπλισμό σας προς πώληση.
Οι πιο δημοφιλής μάρκες τρακτέρ στην αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020
Τα τρακτέρ είναι τα πιο συνηθισμένα μηχανήματα σε όλα τα αγροκτήματα και μερικές φορές θα μπορούσαν να είναι το μόνο ευέλικτο κομμάτι εξοπλισμού που απαιτείται για την εκτέ...
Οι πιο δημοφιλείς μάρκες εκσκαφέων στην αγορά μεταχειρισμένων
Οι εκσκαφείς είναι ο πιο δημοφιλής μεταχειρισμένος κατασκευαστικός εξοπλισμός στη Mascus. Προς το παρόν υπά...

Αφήστε ένα σχόλιο