Ολοκλήρωση Έκθεσης ‘ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023’

0

Σε ενα υπέροχο περιβάλλον στους πρόποδες του Ολύμπου η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία!

Η συγκινησή μας είναι μεγάλη αφού αναβιώσαμε μια πρότυπη διοργάνωση μετά απο 13 χρόνια στο Λιτόχωρο. Η σπουδιαότερη συνάντηση της βιομηχανίας των Κατασκευών ολοκληρώθηκε και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Η έκθεση συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα ονόματα της διεθνούς αγοράς στον τομέα των Λατομικών, Χωματουργικών, Εργοταξιακών, Δομικών Μηχανημάτων, λιπαντικών, ελαστικών και ανταλλακτικών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας τα μηχανήματα.

Test Drives– καμία περιγραφή δεν συγκρίνεται με την εμπειρία μιας δοκιμής.

Traction in Action– Οι καινοτομίες δεν σταμάτησαν στα Test Drives.

Η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ με την δυναμική της παρουσία δηλώνει την έμπρακτη υποστήριξη του κατασκευαστικού κλάδου αφού αφ ενός ενημερώνει για ότι νεότερο υπάρχει στούς εξοπλισμούς των μεταλλείων, ορυχείων, λατομείων και συναφών μηχανημάτων και ανταλλακτικών και αφ’ ετέρου προβάλλει την πρώτη ύλη που αποτελεί την βάση από την οποία ξεκινά η παραγωγή των προιόντων που σχετίζεται με την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής.

default

Ευχαριστούμε θερμά τους εκθέτες μας που μας τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους αυτήν την διοργάνωση, τους φορείς που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη διαδρομή αλλά και τους χιλιάδες ένθερμους επισκέπτες που καθημερινά μας κατέκλυαν με μηνύματα χαράς και προσμονής και ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά μας και ήρθαν απο όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης τον Δήμο Λιτοχώρου και το Λατομείο της Δ.Ε.Α.Δ.Ο., όπου σε συνεργασία μαζί τους δημιουργήσαμε τις υποδομές ώστε να απολάυσουμε αυτή την μοναδική διοργάνωση. 

Υποσχεσή μας είναι μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες ζωντανές παρουσιάσεις με διαδραστικότητα στην επόμενη διοργάνωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούνιο του 2025.

Τηλ.: 2130473299

www.latomio.gr

Μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα:
FacebookTwitterLinkedIn
Έπιασε ξανά κορυφές η 30η AGROTICA.
153.623 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες της 30ης AGROTICA κατά τη διάρκεια του τετραημέρου 1-4 Φεβρουαρίου 2024, αριθμός αυξημένος κατά 34,9% έναντι του 2022....
Εκτύπωση Πρόσκλησης Agrotica 2024
Εκτύπωση Πρόσκλησης για AGROTICA 2024 Αγαπητοί μας πελάτες,
Η Mascus χορηγός επικοινωνίας στην 30η διεθνή έκθεση Agrotica Helexpo
Από τις 1-4 Φεβρουαρίου 2024 η 30η διεθνής έκθεση AGROTICA στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης HELEXPO
6η Διεθνής Έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 και 2η Διεθνής Έκθεση ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ 2024
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 5 ης έκθεσης ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί για το έτος 2024 η 6 η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024...
Ολοκλήρωση Έκθεσης ‘ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023’
Σε ενα υπέροχο περιβάλλον στους πρόποδες του Ολύμπου η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία!

Αφήστε ένα σχόλιο