Η Mascus σας εύχεται καλές γιορτές!!

0

Ελπίζουμε να έχετε ένα υπέροχο 2019 και σας ευχόμαστε ευχάριστες διακοπές και αξέχαστες στιγμές με τους δικούς σας κατά τη διάρκεια των εορτών !


Καθώς ολοκληρώνουμε το έτος εδώ στην Mascus, θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικά από τα επιτεύγματά μας και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια του 2019.
Ξεκινήσαμε την εφαρμογή μας για να υποστηρίξουμε καλύτερα τους χρήστες κινητών τηλεφώνων που είναι διαθέσιμοι στο Google Play και App Store.

 Έχουμε πραγματοποιήσει μεγάλες βελτιώσεις στην πλατφόρμα μας για να προσφέρουμε στους χρήστες μας αυξημένη απόδοση και ταχύτητα του ιστότοπου μας mascus

Tο νέο μας εργαλείο Δείκτης Τιμών των Προϊόντων ξεκίνησε για να βοηθήσει τους διαφημιζόμενούς μας να κατανοήσουν και να έχουν εύκολη πρόσβαση στις τιμές της αγοράς για τα μηχανήματα και τα φορτηγά τους.

 Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που υπογράψαμε εταιρικές σχέσεις με μερικούς από τους σημαντικότερους φορείς και κατασκευαστές της βαριάς βιομηχανίας μηχανημάτων όπως οι Doosan, Bobcat, Kramer, Komatsu, Haulotte, Case, Hyster-Yale, Skanska κ.λπ.,

Χάρη στους πελάτες μας που έχουν επιλέξει την Mascus για τη διαφήμιση του χρησιμοποιημένου εξοπλισμού τους, έχουμε ξεπεράσει τις 500.000 ταυτόχρονες διαφημίσεις στον ιστότοπό μας αρκετές φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Έχουμε δημιουργήσει περισσότερες αιτήσεις αγοράς στους πωλητές μας από ό, τι πέρυσι,


Έχουμε δημοσιεύσει σημαντικές βιομηχανικές εκθέσεις χάριν στην τεράστια βάση δεδομένων μας η οποία με την σειρά της μοιράζεται τα  πολύτιμα δεδομένα  για την αγορά μεταχειρισμένων βαρέων μηχανημάτων μαζί σας

Είμαστε παρόντες σε μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις της βιομηχανίας, όπως η BAUMA, η LogiMAT, η SIMA, η Comtrans, η Agritechnica και πολλές άλλες.

Κοιτάζοντας μπροστά σε μια άλλη επιτυχημένη χρονιά το 2020!

Mascus Team

Μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα:
FacebookTwitterLinkedIn

Αφήστε ένα σχόλιο