6η Διεθνής Έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 και 2η Διεθνής Έκθεση ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ 2024

0

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 5 ης έκθεσης ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί για το έτος 2024 η 6 η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 (www.latomio.gr) παράλληλα με την 2 η διοργάνωση για τα ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (www.trucksexpo.gr)

Oι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν από 30 Μαίου έως 2 Iουνίου 2024 στο φυσικό περιβάλλον του Λατομείου της ΔΕΑΔΟ στο Λιτόχωρο Πιερίας.

«ΤEST DRIVES »
καμία περιγραφή δεν συγκρίνεται με την εμπειρία μιας δοκιμής

«ΤRACTION IN ACTION »
οι καινοτομίες δεν σταματούν στα test drives

Ο εκθεσιακός χώρος διαμορφώνεται με εξωτερικά και εσωτερικά STANDS ενώ οι ζωντανές επιδείξεις μηχανημάτων, λατομικών συστημάτων καθώς και τα test drives των φορτηγών και των ανυψωτικών μέσα σε συνθήκες εργασίας, θα αποτελέσουν το βασικό πόλο έλξης των επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Λατομείο της ΔΕΑΔΟ είναι εύκολα προσβάσιμο από την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης με άνετους χώρους για parking και βρίσκεται 420 χλμ. από την Αθήνα και 90 χλμ. από την Θεσσαλονίκη.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας παρακαλώ μπείτε στα ενημερωμένα site των εκθέσεων ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 (www.latomio.gr) και ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (www.trucksexpo.gr) όπου θα δείτε πολλά βίντεο από προηγούμενες διοργανώσεις ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για το προφίλ των εκθέσεων.

Σας δίνουμε την υπόσχεσή μας για μεγάλες συγκινήσεις και πολλές ζωντανές παρουσιάσεις μιας εξαιρετικά διαδραστικής και ενδιαφέρουσας διοργάνωσης. η οποία πραγματοποιείται βάσει ευρωπαϊκών προτύπων.

Για περισσότερες πληροφορίες :
Green Hemisfer – New Genesis
Τηλ.: 213 047 3299

Μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα:
FacebookTwitterLinkedIn
Η Mascus χορηγός επικοινωνίας στην 30η διεθνή έκθεση Agrotica Helexpo
Από τις 1-4 Φεβρουαρίου 2024 η 30η διεθνής έκθεση AGROTICA στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης HELEXPO
6η Διεθνής Έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 και 2η Διεθνής Έκθεση ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ 2024
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 5 ης έκθεσης ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί για το έτος 2024 η 6 η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024...
Ολοκλήρωση Έκθεσης ‘ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023’
Σε ενα υπέροχο περιβάλλον στους πρόποδες του Ολύμπου η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία!
6 συμβουλές για τη λήψη υπέροχων βίντεο
Πώς μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα υπέροχο βίντεο της μηχανής σας για τη διαδικτυακή σας διαφήμιση, ώστε οι αγοραστές να ενδιαφέρονται για την προσφορά σας και να σταματήσουν να βλέπουν παρόμοια μηχανήματα; Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για τη λήψη ενός ωραίου βίντεο για τον μεταχειρισμένο βαρύ εξοπλισμό σας προς πώληση.
Οι πιο δημοφιλής μάρκες τρακτέρ στην αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020
Τα τρακτέρ είναι τα πιο συνηθισμένα μηχανήματα σε όλα τα αγροκτήματα και μερικές φορές θα μπορούσαν να είναι το μόνο ευέλικτο κομμάτι εξοπλισμού που απαιτείται για την εκτέ...

Αφήστε ένα σχόλιο