Βιομηχανικά Στατιστικά : Τα πιο δημοφιλή βαρέα μηχανήματα στη Mascus το 2019

0

Πάνω στη mascus υπάρχουν πάνω από 400 000 αγγελίες χωρισμένες σε 6 μεγάλες κατηγορίες : Κατασκευές , Γεωργικά μηχανήματα , Μεταφορές φορτηγά κτλ , Χειρισμός υλικού , Μηχανήματά δασοκομίας και Φροντίδα εδάφους . Κάθε τομέας οργανώνεται περαιτέρω σε 15 έως περισσότερες από 20 υποκατηγορίες και ακόμη πιο μικρούς υπό-τύπους μηχανημάτων. Δείτε μια επισκόπηση όλων αυτών των τύπων μηχανημάτων στο Sitemap της mascus

Εκτός από τις κατηγορίες μηχανοκίνητων οχημάτων, η επιλογή των καταχωρήσεων στη Mascus εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο από διάφορες μάρκες μεταχειρισμένων βαρέων οχημάτων που υπάρχουν στην πλατφόρμα μας.

Στο τέλος του έτους, θέλαμε να μάθουμε ποια ήταν τα πιο δημοφιλή μηχανήματα στη Mascus το 2019, με βάση την ανάλυση των εμφανίσεων που είχαν τα πιο δημοφιλή μηχανήματα και οι μάρκες αυτών, μέσω των αιτημάτων για αγορά αλλά και βάσει αυτών που πουλήθηκαν.


Τα πιο δημοφιλή είδη μηχανημάτων

Το τρακτέρ κατατάχθηκε στην πρώτη θέση κατά πολύ στις αναζητήσεις των αγοραστών το 2019. Στη δεύτερη θέση, ο τύπος μηχανήματος που αναζητήθηκε το 2019 στη Mascus ήταν οι ερπυστριοφόροι εκσκαφεις , αλλά ακόμα 3 φορές λιγότερο δημοφιλής από τους ελκυστήρες. Η τρίτη θέση ολοκληρώνεται με τους τροχοφόρους εκσκαφείς.

Τα περισσότερα μηχανήματα που πωλήθηκαν

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα τρακτέρ και οι ερπυστριοφόροι εκσκαφείς είναι στις δύο πρώτες θέσεις, όσον αφορά τις καταχωρίσεις με τις περισσότερες διαγραφές από το σύστημα διαχείρισης από τη Mascus (έντονη ένδειξη ότι το μηχάνημα έχει πωληθεί).

Παρόλο που τα vans ήταν στη τελευταία θέση των εμφανίσεων από το top 20 των πιο συχνά εμφανισμένων αγγελιών, είναι στην 3η θέση από τους 20 δημοφιλέστερους τύπους επαγγελματικών που πουλήθηκαν.

Τα πιο περιζήτητα μηχανήματα

Βασιζόμενοι στη ζήτηση για αγορά μέσω αιτημάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλαν οι δυνητικοί αγοραστές στους αντιπροσώπους στη Mascus, οι ερπυστριοφόροι εκσκαφείς ήταν τα πιο περιζήτητα μηχανήματα για το 2019, και ακολουθούν οι ελκυστήρες και οι τροχοφόροι φορτωτές. Περαιτέρω ακολουθούν 3 μηχανήματα κατασκευής: mini εσκαφείς, τροχοφόροι εκσκαφείς και φορτωτές εκσκαφείς.


Οι πιο δημοφιλείς μάρκες του μεταχειρισμένου βαρέως εξοπλισμού

Αν εξετάσουμε τις πιο δημοφιλείς μάρκες στη Mascus, ο μεγαλύτερος αριθμός αιτημάτων για αγορά ελήφθησαν για εξοπλισμό Caterpillar και Volvo. Η JCB, η Komatsu, η John Deere και η Mercedes-Benz ακολουθούν αυτή την κορυφή, ωστόσο κάθε ένας από αυτούς έλαβε μόνο τα μισά από τα αιτήματα που έκανε η Caterpillar ή η Volvo.

Μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα:
FacebookTwitterLinkedIn
Έπιασε ξανά κορυφές η 30η AGROTICA.
153.623 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες της 30ης AGROTICA κατά τη διάρκεια του τετραημέρου 1-4 Φεβρουαρίου 2024, αριθμός αυξημένος κατά 34,9% έναντι του 2022....
Εκτύπωση Πρόσκλησης Agrotica 2024
Εκτύπωση Πρόσκλησης για AGROTICA 2024 Αγαπητοί μας πελάτες,
Η Mascus χορηγός επικοινωνίας στην 30η διεθνή έκθεση Agrotica Helexpo
Από τις 1-4 Φεβρουαρίου 2024 η 30η διεθνής έκθεση AGROTICA στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης HELEXPO
6η Διεθνής Έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 και 2η Διεθνής Έκθεση ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ 2024
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 5 ης έκθεσης ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί για το έτος 2024 η 6 η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024...
Ολοκλήρωση Έκθεσης ‘ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023’
Σε ενα υπέροχο περιβάλλον στους πρόποδες του Ολύμπου η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία!

Αφήστε ένα σχόλιο