Οι πιο δημοφιλείς μάρκες εκσκαφέων στην αγορά μεταχειρισμένων εξοπλισμών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020

2

Οι εκσκαφείς είναι ο πιο δημοφιλής μεταχειρισμένος κατασκευαστικός εξοπλισμός στη Mascus. Προς το παρόν υπάρχουν 27.000 προς πώληση. Το 2020, μέχρι τα τέλη Μαΐου, οι αγοραστές είχαν στείλει σχεδόν 40.000 ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με αγορά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διάφορους τύπους μεταχειρισμένων εκσκαφέων. Η ζήτηση μόνο για εκσκαφείς, όπως προκύπτει από τον αριθμό των ερωτημάτων αγοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται σε πωλητές, αντιπροσωπεύει το 33% της συνολικής ζήτησης για τον μεταχειρισμένο κατασκευαστικό εξοπλισμό που αναφέρεται προς πώληση στην Mascus.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων και μεγεθών εκσκαφέων στη Mascus. Αυτοί είναι κατάλληλοι για συγκεκριμένες εργασίες από γενικές εκσκαφές, μεταφορά απορριμμάτων, εκσκαφή ορυχείων, την κατεδάφιση μέχρι και τη βυθοκόρηση και πολλές άλλες εργασίες. Η ζήτηση για crawler εκσκαφείς αντιστοιχεί στο 44% της γενικής ζήτησης για εκσκαφείς, ενώ οι mini-εκσκαφείς αντιπροσωπεύουν το 28%, ακολουθούμενοι από τους εκσκαφείς με ρόδες που αντιπροσωπεύουν το 16% της ζήτησης.

Ο κατασκευαστής/μάρκα είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες όταν κάποιος ψάχνει να αγοράσει έναν εκσκαφέα. Στον κλάδο του κατασκευαστικού εξοπλισμού όλοι γνωρίζουν τα πιο σημαντικά και αξιόπιστα ονόματα κατασκευαστών. Εάν δεν είστε σίγουροι ποιες μάρκες εκσκαφέων θα ήταν καλό να έχετε υπόψιν σας κατά την διαδικασία αγοράς σας, με βάση τα δεδομένα ζήτησης που εξήχθησαν από τη Mascus για αυτό το έτος έως τα τέλη Μαΐου, θα σας δείξουμε τις 3 κορυφαίες μάρκες εκσκαφέων που προτιμούν οι αγοραστές ανά συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.

Κορυφαίες μάρκες εκσκαφέων που ζητούνται από αγοραστές στην Δυτική Ευρώπη

Συνολικά οι εκσκαφείς Caterpillar φαίνεται να είναι η κορυφαία προτίμηση για αγοραστές που βρίσκονται στη Δυτική Ευρώπη, όπως αντικατοπτρίζεται στο μερίδιο ζήτησης 15% του συνολικού αριθμού αιτημάτων αγοράς email που αποστέλλονται μέσω της Mascus για αυτόν την μάρκα από την αρχή του 2020 έως τον Μάιο του 2020. Η Hitachi κατέχει τη δεύτερη θέση με το 13% των συνολικών αιτημάτων για εκσκαφείς που αποστέλλονται από αγοραστές σε αυτήν την περιοχή.

Επιπλέον, στην κορυφή των προτιμήσεων των αγοραστών, ακολούθησαν οι ακόλουθες μάρκες εκσκαφέων: Volvo (9%), Komatsu (8%), Kubota (7%), Takeuchi (6%) και JCB (6%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Δυτική Ευρώπη αποστέλονται το 48% των συνολικών αιτημάτων αγοράς για εκσκαφείς μέσω της Mascus.

Οι 3 κορυφαίες μάρκες εκσκαφέων για την Δυτική Ευρώπη

Κορυφαίες επωνυμίες εκσκαφέων που ζητήθηκαν από αγοραστές στην περιοχή της Σκανδιναβίας και της Βαλτικής

Στη σκανδιναβική και τη βαλτική περιοχή, η Volvo κατέχει ισχυρή θέση στη ζήτηση μεταχειρισμένων εκσκαφέων, με το επιβλητικό μερίδιο του 23% του συνολικού αριθμού των αιτημάτων αγοράς. Την ίδια στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση στις περισσότερες χώρες, εκτός από τη Λετονία, όπου η Kubota είναι ο κορυφαίος προτιμώμενος κατασκευαστής. Οι επόμενες μάρκες που ακολουθούν την προτίμηση αγοράς είναι η Hitachi (9%) και η Caterpillar (8%).

Οι αγοραστές από τη σκανδιναβική και τη βαλτική περιοχή στέλνουν το 13% του συνόλου των αιτημάτων αγοράς για εκσκαφείς μέσω της Mascus.

Οι 3 κορυφαίες μάρκες εκσκαφέων στην περιοχή της Σκανδιναβίας και της Βαλτικής

Κορυφαίες μάρκες εκσκαφέων που ζητούνται από αγοραστές στην Ανατολική Ευρώπη

Οι 3 κορυφαίες μάρκες που λαμβάνουν τα περισσότερα αιτήματα αγοράς από την Ανατολική Ευρώπη αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το ένα τρίτο της συνολικής ζήτησης, όπως και στη Δυτική Ευρώπη. Ωστόσο, ενδιαφέρον είναι ότι η JCB μπήκε στην κορυφή και κατέχει την τρίτη θέση (10%), ακολουθώντας τη Volvo στη δεύτερη θέση (11%). Οι εκσκαφείς Caterpillar είναι επίσης η κορυφαία προτίμηση σε αυτήν την περιοχή με το 15% των συνολικών αιτημάτων αγοράς.

Ένα άλλο τρίτο της ζήτησης από την Ανατολική Ευρώπη καλύπτεται συλλογικά από αιτήματα για εκσκαφείς Komatsu (7%), Liebherr (7%), Hitachi (65), Kubota (6%) και Takeuchi (6%). Ένα άλλο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό για τη ζήτηση σε αυτήν την περιοχή, είναι ότι οι 3 κορυφαίες μάρκες είναι πολύ διαφορετικές σε κάθε χώρα, δεν βλέπουμε μια μεγάλη μάρκα να κατέχει κορυφαία θέση στις περισσότερες χώρες.

Οι 3 κορυφαίες μάρκες εκσκαφέων στην Ανατολική Ευρώπη

Κορυφαίες επωνυμίες εκσκαφέων που ζητούνται από αγοραστές στις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι κορυφαίες προτιμώμενες μάρκες εκσκαφέων, όπως αντικατοπτρίζονται στα αιτήματα αγοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι: Caterpillar (32%), Komatsu (12%), Hitachi (10%) και Doosan (9%).

Οι 3 κορυφαίες μάρκες εκσκαφέων στην Βόρεια Αμερική
Μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα:
FacebookTwitterLinkedIn
6 συμβουλές για τη λήψη υπέροχων βίντεο για την προβολή του μεταχειρισμένου εξοπλισμού σας προς πώληση στο διαδίκτυο
Πώς μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα υπέροχο βίντεο της μηχανής σας για τη διαδικτυακή σας διαφήμιση, ώστε οι αγοραστές να ενδιαφέρονται για την προσφορά σας και να σταματήσουν να βλέπουν παρόμοια μηχανήματα; Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για τη λήψη ενός ωραίου βίντεο για τον μεταχειρισμένο βαρύ εξοπλισμό σας προς πώληση.
Οι πιο δημοφιλής μάρκες τρακτέρ στην αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020
Τα τρακτέρ είναι τα πιο συνηθισμένα μηχανήματα σε όλα τα αγροκτήματα και μερικές φορές θα μπορούσαν να είναι το μόνο ευέλικτο κομμάτι εξοπλισμού που απαιτείται για την εκτέ...
Οι πιο δημοφιλείς μάρκες εκσκαφέων στην αγορά μεταχειρισμένων εξοπλισμών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020
Οι εκσκαφείς είναι ο πιο δημοφιλής μεταχειρισμένος κατασκευαστικός εξοπλισμός στη Mascus. Προς το παρόν υπά...
Οι πιο ελκυστικές μάρκες μεταχειρισμένων φορτηγών και οχημάτων βιομηχανικής μεταφοράς για αγοραστές στη Mascus
Τα Trucks and trailers είναι ο δεύτερος πιο σημαντικός τομέας της Mascus...
Covid-19: Συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές για εμπόρους μεταχειρισμένου βαρέως εξοπλισμού και φορτηγών
Η τρέχουσα κρίση Covid-19 και οι ανεπιθύμητες συνέπειές της στη ζωή και την οικονομία μας, κάνουν τους ανθρώπους να ξανασκεφτούν τον τρόπο που συνήθως ασκούν επιχειρηματική...

Αφήστε ένα σχόλιο

2 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο
    num261108krya  2:44 μμ - 6 Μαρτίου, 2021 Απάντηση

    mks261108rtjuny 0fSB5ho DSst 3gQqWpS

    nem261108flebno  12:46 πμ - 6 Μαρτίου, 2021 Απάντηση

    mns261108utr zg3DFP4 PrPN 42HGP8o