Upload video to used equipment listings

6 συμβουλές για τη λήψη υπέροχων βίντεο

0

Βέλτιστες πρακτικές για πωλητές βαρέων μηχανημάτων

Ναι, η πώληση του μεταχειρισμένου σας τρακτέρ, εκσκαφέα, φορτηγού ή οποιουδήποτε άλλου μηχανήματος είναι μια γρήγορη διαδικασία αυτές τις μέρες. Χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά για να συμπληρώσετε τις λεπτομέρειες για τη διαφήμιση του εξοπλισμού σας. Οι αγοραστές μπορούν να το δουν σε διαδικτυακές αγορές και πλατφόρμες καταχωρίσεων αμέσως!

Αλλά μην βιάζεστε να απορρίψετε μερικά απλά πράγματα που θα αυξήσουν τις πιθανότητές σας να πουλήσετε το μηχάνημά σας ή τον εξοπλισμό σας ακόμα πιο γρήγορα. Έχετε συμπεριλάβει ωραίες φωτογραφίες, μια σωστή τιμή και όλες τις σημαντικές πληροφορίες στην αγγελία σας. Τι άλλο πρέπει να κάνετε;

Η εύρεση των αγγελιών σας στο διαδίκτυο είναι η πρώτη επαφή που θα έχουν οι αγοραστές με αυτό που πουλάτε. Η πρώτη τους εντύπωση θα μπορούσε να μεταφραστεί σε αυξημένο ενδιαφέρον ή να προχωρήσουν στην επόμενη αγγελία από την αρχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συμπερίληψη βίντεο πρέπει πάντα να βρίσκεται στη λίστα των υποχρεώσεων που έχετε, για τη σωστή προβολή και προώθηση του μηχανήματός ή οποιασδήποτε αγγελίας σας προς πώληση στο διαδίκτυο.

Βίντεο του εκσκαφέα Liebherr A904c προς πώληση στη Mascus από την εταιρεία Ecoglobal Machinery στην Ισπανία

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία, το βίντεο είναι ο δημοφιλέστερος τρόπος προβολής σήμερα!

Σύμφωνα με το Forbes, το βίντεο είναι το πιο πειστικό μέσο στο διαδίκτυο. Το 79% των συμμετεχόντων σε μια μελέτη που αναφέρεται στο άρθρο του Forbes απάντησαν ότι βρίσκουν τις αγγελίες με βίντεο πιο ελκυστικές.

Η συντριπτική πλειοψηφία δήλωσε ότι προτιμούν να μαθαίνουν για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία παρακολουθώντας βίντεο (74%) αντί να βλέπουν φωτογραφίες (13%) ή διαβάζοντας ένα άρθρο (13%).

Επιπλέον, σε περιόδους περιοριστικών μέτρων σχετικά με τη διάδοση του COVID-19, οι επιτόπιες επισκέψεις σε επιχειρήσεις βαρέων μηχανημάτων και εξοπλισμού αποθαρρύνονται. Επομένως, η προβολή του εξοπλισμού σας με βίντεο αξίζει ακόμη περισσότερη προσπάθεια.

Πώς μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε υπέροχα βίντεο για το μηχάνημα που πουλάτε ή τον εξοπλισμό σας διαδικτυακά, έτσι ώστε οι αγοραστές να ελκύονται περισσότερο για την προσφορά σας σε σχέση με το να βλέπουν μια απλή φωτογραφία;

Ακολουθούν 6 συμβουλές για τη λήψη ενός ωραίου βίντεο του βαρέως εξοπλισμού ή του φορτηγού σας:

  • Εξασφαλίστε τις βέλτιστες συνθήκες λήψης: ηλιόλουστη μέρα, το μηχάνημα να είναι καθαρό και να έχετε χώρο για να το μετακινήσετε.
  • Ήχος! Δοκιμάστε να βρείτε ένα ήσυχο διάστημα για να εγγράψετε το βίντεο, ενεργοποιήστε τον κινητήρα έτσι ώστε οι αγοραστές να μπορούν να ακούσουν καθαρά τον κινητήρα σε λειτουργία. Θα μπορούσατε επίσης να συμπεριλάβετε μερικές χρήσιμες κινήσεις (μπρος, πίσω, δεξιά, αριστερά κλπ) σε μια σύντομη παρουσίαση σχετικά με το μηχάνημα.
  • Συνιστάται να κάνετε λήψη σε οριζόντια λειτουργία για να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες στην εικόνα. Ειδικά τα μεγάλα μηχανήματα ταιριάζουν καλύτερα σε οριζόντια βίντεο παρά σε κάθετα.
  • Μετακινήστε την κάμερα ή το τηλέφωνό σας αργά κατά την εγγραφή τού βίντεο για να επιτρέψετε στους θεατές να έχουν μια λεπτομερή εικόνα του μηχανήματος (αποφύγετε το κούνημα του τηλεφώνου ή της κάμερας ή την γρήγορη κίνηση ).
  • Εξετάστε τη διάρκεια του βίντεο: λιγότερο από 1 λεπτό είναι πολύ μικρό, και καλό θα είναι να μην υπερβείτε τα 3 λεπτά.
  • Πλήρης παρουσίαση: καλύψτε όλες τις εξωτερικές γωνίες του μηχανήματος, αλλά και μέσα στην καμπίνα. Συμπεριλάβετε σημαντικές λεπτομέρειες όπως κινητήρα, εξαρτήματα, τροχούς κ.λπ. Εκκινήστε τον κινητήρα και μπορείτε ακόμη να κάνετε κάποιους ελιγμούς εάν το επιτρέπει ο χώρος, έτσι ώστε το μηχάνημα να μπορεί να εγγραφεί σε δράση.

Ετοιμάστε το τηλέφωνό σας και τραβήξτε ένα υπέροχο βίντεο του βαρέως εξοπλισμού σας για να το διαφημίσετε!

Γνωρίζατε ότι η τοποθέτηση μιας αγγελίας στη Mascus σάς επιτρέπει να ανεβάζετε βίντεο για το μηχάνημά σας ή για τον οποιοδήποτε εξοπλισμό σας απευθείας από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας;

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο για ένα ήδη υπάρχον βίντεο από το YouTube ή άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας βίντεο.

Δοκιμάστε το τώρα.

Μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα:
FacebookTwitterLinkedIn

Αφήστε ένα σχόλιο